Carnaval 2021

Beste Vasteloavendvrienden, Carnavalsverenigingen, sponsoren en iedereen die ons een warm hart toe draagt, De laatste tijd hebben, wij net als iedereen, met smacht gehoopt dat de aangekondigde maatregelen vanuit het RIVM, in het kader van het Corona-virus zouden worden versoepeld. Helaas zien wij dat het Corona-virus zich nog steeds verspreid onder het volk en dat de maatregelen niet versoepeld worden. Door de ‘nieuwe’ 1,5meter samenleving en de maatregelen van de overheid kunnen wij carnaval niet op de vertrouwde manier organiseren en vieren.

Het bestuur van C.V. DE BISTROJANEN voelt zich dan ook genoodzaakt de volgende beslissingen te nemen: Wij zullen gezien de huidige maatregelen geen carnavalsactiviteiten organiseren komende maanden en de carnavalsdagen in februari 2021. Mochten de maatregelingen versoepeld worden, dan zullen wij uiteraard kijken óf en hoe wij qua activiteiten hier invulling aan kunnen geven. Voor de proclamatie en receptie wat normaal in januari plaats vindt, schuiven we dit door naar vrijdag 26 november 2021 om 20:11 uur om dan onze Jubileum prins/prinses/prinsenpaar uit te roepen en natuurlijk nemen we dan ook op gepaste wijze af van ons huidig Prinsenpaar André 1e & Peggy 1e. De receptie van ons 4x 11-jarig bestaan zal plaats vinden op zaterdag 27 november 2021 van 18:11 tot 21:11 met aansluitend een feestavond. De receptie van de jubileum prins/prinses/prinsenpaar zal gehouden worden op zaterdag 29 januari 2022.

Wij hopen op uw begrip.

Blijf allemaal gezond!

Post Author: admin