Jubileum 4x 11 jaar. 26 en 27 november 2021

Vrijdag 26 november 2021 zal de 44 ste Hooglusitgheid van C.V. DE BISTROJANEN worden uitgeroepen. De avond zal om 20:33 uur starten. Eerst wordt er afscheid genomen van het huidig prinsenpaar André & Peggy, daarna zal de jubileum Prins(es) Prinsenpaar worden gepresenteerd.  Met DJ Ton Travolta en diverse artiesten zoals D’r Wielly & D’r Dean, TouJour en Marleen Rutten zullen we er een knallend feest van maken.

Op zaterdag 27 november 2021 zal de Jubileumreceptie plaatvinden van het 4x 11 jarig bestaan. De receptie zal om 18:11 uur starten en eindigen rond 21:11 uur, aansluitend is de feestavond met DJ Ton Travolta met diverse artiesten zoals Hey, Brinks! Danny Pouwels en Big Benny.

 

Beide avonden zijn natuurlijk in onze narrentempel Horeca Gelegenheid ons Trefcentrum.

De tijden kunnen nog worden aangepast als er nieuwe coronamaatregelen worden genomen maar dat lezen jullie t.z.t. wel.

De receptie van de jubileum Prins(es) / Prinsenpaar zal gehouden worden op zaterdag 29 januari 2022 om 19:33 uur.

 

Post Author: admin